A legtökéletesebb szoláltató

Amikor én hat évvel ezelőtt megalapítottam a cégemet még csak négyen dolgoztunk benne, én mint ügyvezető és három alkalmazott, akik a mindennapi gördülékeny és problémamentes működésért voltak felelősek. Persze fogalmam sem volt még akkor, hogy az egész terv, amit kitaláltam és kiötlöttem egyáltalán megfelelő lesz-e, működni fog-e, vagy darabjaira hullik szét. Csak remélni tudtam, hogy működni fog az ötletem és az elméletem, és lesz elég erőm és energiám ahhoz, hogy meg tudjam valósítani az álmaimat, még akkor is, hogy ez rengeteg ember, ismerős, barát szerint már eleve füstbe ment terv.

Ma már azt mondhatom, hogy nem csak hogy kételkednem nem kellett volna sem magamban, sem pedig az ötletemben, de a csapat közel ötszörösére duzzadt, közel húsz embernek adok jelenleg munkát, és nem akármilyen vállalati hangulatot és közeget, amiben azt gondolom, hogy nem csak könnyű, hanem élvezet dolgozni. Persze tudom, hogy most mindenki azt gondolja, hogy elfogult vagyok a saját cégemmel szemben, de én látom nap mint nap az embereket betérni a vállalathoz, és tudom, hogy nem ilyen lendülettel és hozzáállással dolgoznának, hogy ha nem lennének ilyen jó vállalati környezetben.

Persze ahhoz, hogy ez az egész céges működés ennyire jól működjön és ilyen sikeres lehessen a tevékenység is szükségem volt megfelelő külső szakértők és csapatok munkájára is, de közel sem gondoltam volna, hogy a legtökéletesebb szolgáltató címet egy telefon szervíz csapat, az iszereles fogja elvinni, de nélkülük már biztosan rengetegszer kerültünk volna nem csak nehéz, hanem egyenesen feloldhatatlan helyeztbe, ami persze a pályázatok sorának biztosan nem kedvezett volna a szigorú határidők és feladatok tengerében. Rengeteget köszönhetünk ennek a csapatnak és mindenkinek csak ajánlani tudom a lelkiismeretes és profi munkájukat.