A legjobb választás

Én közel nyolc éve döntöttem úgy, hogy saját céget alapítok. Persze tudtam, hogy ez nem egy könnyű feladat, és azt is, hogy sokan sokféle nehézséget fognak elém gördíteni és nem könnyű egy nagyobb céget felépíteni és folyamatosan magas szintű működésen és folyamatos fejlődésen tartani. Persze megvannak azok a taktikák és lehetőségek amelyekkel az ember kisebb erőfeszítéssel is folyamatosan fejlődő és növekvő szinten tudja tartani a céget, csak meg kell őket találni. Választani pedig nehéz. Ma már számtalan vállalati tanácsadó és üzleti fejlesztő áll rendelkezésre ahhoz, hogy meg tudjuk oldani az ilyen jellegű problémákat, azonban csak akkor működőképes és hatékony a munka és persze profi az eredmény, hogy ha a megfelelő csapatot és céget választjuk ehhez.

Én éppen ezért rengeteg időt és energiát fektettem abba, hogy a tökéletes csapatot meg tudjam találni. Egy olyan segítséget, amire bizton támaszkodhatok, ami tudom, hogy nem csak rövid távon, hanem bizony hosszú-hosszú időn keresztül képes lesz számomra és a munkatársaim számára megadni mindent, ami a szervezeti és az egyéni fejlődéshez és a motiváció folyamatos fenntartásához kell.

Jelenleg a kommunikációs tréning nálunk a nagy kedvenc. Külön öröm, hogy nem kell a munkatársakat arra sarkallni, hogy örömmel vagy érdeklődéssel vegyenek részt ezeken a továbbképzéseken vagy fejlesztéseken, mert kifejezetten nagy érdeklődéssel és örömmel mennek mindig, mert ahogy a visszajelzéseket figyelem, hihetetlen érdekesnek és ami talán még fontosabb, hasznosnak találják ezeket a foglalkozásokat. Mindenkinek csak ajánlani tudok legalább egy ilyen vagy hasonló csapatot, aki nem csak tökéletes képzést, hanem bizony biztos pontot jelent hosszú távon is nem csak a szervezetfejlesztés, hanem a stresszkezelés és így a vállalati hangulat és hatékonyság, motiváció megtartásában.