Az édesanyám új „élménye”

Az ember sokáig képes azt gondolni, hogy vele bizonyos dolgok egészen egyszerűen nem fordulhat elő. Például az édesanyám sosem érezte még a saját bőrén mennyire rossz érzés tud lenni hogy ha valaki összetöri a telefonját, hiszen egészen idáig tényleg mindig szerencséje volt, hogy ha le is esett a készülék, akkor is csak a kijelzővédő fólia tört össze és a kijelző maga épp maradt. Most azonban már őt is elérte az a nehéz helyzet, amitől minden okos telefonnal rendelkező ember tart, hogy bizony a fólia nem nyújtott elegendő védelmet és a kijelző teljesen összetört.

Persze mint inden ember, ő is azonnal pánikolni kezdett, hiszen a kijelzőt egyáltalán nem tudta használni, még csak segítséget se tudott kérni rajta senkitől, így aztán egy vezetékes telefonról hívott fel engem az irodába érve, és kérte ki a véleményem, hogy hova vigye a telefonját vagy mit tegyen. Persze elég sok mobiltelefon szervíz van ma már Budapest utcáin, azonban olyan, akiben feltétel nélkül maradéktalanul megbízok csak egy, az andoridszerviz csapata. Ők ugyanis nekem már számtalanszor nyújtottak segítséget, és tökéletesen, gyorsan, precízen dolgoznak, maximális szakértelemmel és szakmai tapasztalattal, ezért hát hozzájuk irányítottam édesanyámat.

Nem is csalódott ő sem ebben a kis csapatban, hiszen nagyon gyorsan visszakapta a készülékét, és szinte senki meg nem mondta volna a telefonról hogy kijelző volt benne cserélve, ha édesanyám az új élményét ne mesélte volna mindenhol mindenkinek el. Persze ezzel aztán hatalmas reklámot is csinált ennek a kis csapatnak, mert annyira meg volt elégedve ezzel az android szervíz csapattal, hogy mindenkinek elmondta, ha gondja lenne a telefonjával csak őket keresse fel, mert biztos lehet benne, hogy maximálisan elégedett lesz velük és a szolgáltatásukkal.