Zene füleimnek

Kíváncsi lennék, ki, hogy van vele, de előfordulhat, hogy csak én vagyok kissé tájékozatlan, de én most egy számomra eddig teljesen ismeretre tettem szert. Ez pedig annak köszönhető, hogy  ezek előtt már az is nagyon nagy feladat és kihívás volt igazság szerint, hogy a régebbi iphone telefonjaimat le tudjam cserélni lelkiismeret furdalás nélkül új készülékekre.  Ez pedig azért volt, mert a régi készülékek sorra a fiókok mélyén találták magukat. Hogy miért? Mert sem időm sem pedig energiám              nem igazán volt arra, hogy én magam egy új gazdát keressek ezeknek a készülékeknek, így pedig maradtak otthon, a szokásos módon. Természetesen nyugtattam magam, azzal, hogy majd jó lesz az még valamire. Természetesen, már akkor tudtam, hogy soha többé nem fogom ezeket a telefonokat elővenni. Ezen még túl tudtam tenni magam, de már az ipad csere egy jóval nagyobb feladatnak bizonyult. Annak meg is próbáltam jó gazdát keresni, de megmondom őszintén, hogy a harmadik komolytalan érdeklődő után el is fogyott az energiám és elkeseredésemben abba is hagytam ezt a tevékenységet.

A kudarcok után kezdtem egy olyan csapat keresésébe, aki apple felvásárlás keretében beveszi ezeket a készülékeket, új gazdát keres nekik, mindeközben elfogadható árakkal dolgoznak és korrekt tájékoztatást is ad mindenről. Persze nem volt könnyű feladat, mert elég sok csapatnál jártam, de megtaláltam az igazit. Az almabazar.hu csapata ugyanis nagyon megbízható. Kiválóan értenek ezekhez a készülékekhez, szervizelik is azokat, és ha szükséges akár új készülék beszerzésében is segítséget tudnak nyújtani, viszont nem az együttműködés feltétele az új készülék vásárlás.

Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a munkájukban és annak eredményében sem.