Ha kevés idő marad a javításra

Napjainkban felgyorsult életet élünk. Folyamatos rohanás az életünk, miközben az élet számtalan területén kell megfelelnünk. Az hiszem, mindenki egyetért velem abban, hogy telefon nélkül már létezni sem tudnánk, nem lennénk az információ, a hírek, az üzenetek gyors áramlása nélkül képesek alkalmazkodni a rohanó élethez. Nagymamáink még a vezetékes telefont sem ismerték, a mi korosztályunk pedig az okos telefonok nélkül elveszne, megsemmisülne. Ez azért tudom biztosan állítani, mert a minap előfordult, hogy egy üzleti tárgyalásra sietés közben kicsúszott a telefonom a téli kabát zsebemből. Amilyen szerencsétlen vagyok, a járda szegélyénak széléhez csapódott a kijelző, és ha hiszitek ha nem, ahelyett, hogy sértetlen maradt volna, teljes egészében középen kettérepedt. Ennek következtében természetesen szinte használhatatlanná vált.

El tudjátok képzelni, milyen bosszús lettem?  A csúcsforgalom kellős középen, amikor már eleve késésben voltam, és szinte biztosra vehettem, hogy időben esélyem se lesz a tárgyalásra odaérnem időben, még a telefonom is összetörik.

Gondolkodtam, mi tévő legyek? A telefonomra mindig szükség van, így azonnali gyors szervízt kerestem a Google keresőben. Az első lehetőség, amit feldobott a kereső, az iszerelés oldala volt. Szerencsémre pár percre voltam a szervizüktől, így hirtelen elhatározással felkerestem őket.  Miután elsírtam a bánatomat az ügyfélszolgálaton, jött a gyors megnyugtatás: 2 percen belül kicserélik a telefonom kijelzőjét. Hálás vagyok a műhely alkalmazottainak a gyors és szakszerű minőségi szakmunkához. Szinte még izgulni se volt időm, amikorra ki lett cserélve a készülék kijelzője.  Megnyugodva, és még szerencsére időben odaértem a tárgyalás helyszínére a megjavított telefonommal együtt. A sikeres tárgyalás képanyagát pedig a már kitűnő állapotban lévő készülékkel rögzíteni is tudtam.