Bring A Bag – Biciklistáskák, kerékpáros kiegészítők - Divatos, menő és dizájnos táskák, kiegészítők minden biciklire!

Divatos, menő és dizájnos táskák, kiegészítők minden biciklire!
Bring A Bag – Biciklistáskák, kerékpáros kiegészítők

Vásárlási, szerződési feltételek

Mielőtt elküldöd megrendelésed, kérünk, olvasd el az alábbiakat!

 1. Megrendelés

  Megrendelésedet e-mailben tudod elküldeni. Miután leveled megkaptuk, visszaigazoló e-mailt kapsz tőlünk, amelyben a szállítás módját is egyeztetjük. Kérünk, a megrendelésedben pontosan add meg a címedet. Ha a számlázási cím ettől eltér, azt is írd meg, továbbá – az esetleg szükséges pontosítások, egyeztetések miatt – a telefonszámodat.

 2. Szállítás

  Budapesten személyesen tudod átvenni a táskádat. Ebben az esetben természetesen nem kell szállítási költséget fizetned. Az átvétel helyszínét e-mailben egyeztetjük.

  Lehetőséged van rá, hogy a táskát csomagban, postán kérd. Ebben az esetben a kiválasztott táskát postai utánvéttel tudjuk eljuttatni a megadott címre. Ha ezt a szállításit választod, a teljes postaköltséget és az utánvétel díját neked kell megfizetned.

 3. Fizetés

  A táskák mellett feltüntetett ár bruttó összeg, mely a csomagolás költségét is tartalmazza. Minden termékünkről – vagy a nevedre, vagy ha cégnevet adsz meg, a cég nevére – számlát állítunk ki.

 4. Általános szerződési feltételek: szerződéskötés

  Mely létrejön a H&J Jankovich és Tsa Kkt (továbbiakban Szolgáltató) és Szerződő Ügyfél (továbbiakban Megrendelő) között táska elkészítése, táska és egyéb termék eladása és szállítása kapcsán a következő feltételekkel:

  1. Rendelés

   Megrendelő a Szolgáltatónak küldött rendeléssel (e-mail) elismeri, hogy a szolgáltatóval jogerősen szerződött és e szerződés alapjaként az alábbiakban található általános szerződési, és szolgáltatási feltételeket elfogadja. Megrendelő vállalja, hogy a megrendelőben (e-mail) valós és pontos adatokat (név, szállítási, számlázási cím, telefonszám) ad meg. Amennyiben a Megrendelő által megadott adatok nem valósak, Megrendelő nem formálhat jogot, követelni a szolgáltatást a Szolgáltatótól.

  2. A szolgáltatás pontos meghatározása

   A Szolgáltató vállalja a weboldalán található kínálatból kiválasztott termékek, a Megrendelő által megadott módon való leszállítását. A megrendelés értékét a Szolgáltató megelőlegezi, azt a Megrendelőnek utólag, a termék kézhezvételekor kell kifizetni.

  3. Adatbiztonság

   Szolgáltató a birtokába jutott adatokat kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel, azokat bizalmasan kezeli és semmilyen körülmények között nem adja tovább harmadik személynek.

  4. Szerződés felmondása

   Visszaélés esetén, vagy ha a Megrendelő nem teljesíti kötelességeit, a Szolgáltató bármikor azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést és törölheti a Megrendelő adatait. A Megrendelő bármikor kérheti a szerződés felbontását. Ebben az esetben a Szolgáltató törli a Megrendelő adatait a rendszeréből.

  5. Rendelés érvényessége

   A megbízás az e-mail feladása által nyer érvényességet. A megrendelés elfogadásáról Szolgáltató e-mailben értesíti (visszaigazolás) a Megrendelőt.

  6. Árak

   A Szolgáltató a termékek árát feltünteti weboldalán. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy árait bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. Megrendelés esetén a megrendelés visszaigazolásában szereplő árak az érvényesek az adott megrendelésre.

   A weboldalon feltüntetett akciós árak csak a készlet erejéig illetve az akció ideje alatt érvényesek.

  7. Fizetés és szállítás

   Megrendelő a visszaigazolás során feltüntetett árat a termék átvételekor készpénzben fizeti meg Szolgáltatónak. A Szolgáltató Budapesten 3 nap, vidéken 10 nap szállítási határidővel vállalja a termékek szállítását. Amennyiben a szállítási határidő ettől eltér, azt Szolgáltató a weboldalán feltünteti vagy Megrendelőt a megrendelés visszaigazolásában (e-mailben) tájékoztatja.

  8. Áru átvétele

   A Megrendelő köteles a megrendelt, minőségileg kifogástalan árut átvenni, és az áru értékét az áru átvételekor készpénzben téríteni. Szolgáltató az akciós árut csak a készlet erejéig valamint az akció ideje alatt tudja biztosítani.

  9. Felelősségek

   A Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelő által kiválasztott terméket, minőségileg kifogástalan állapotban juttatja a Megrendelőhöz. Kisebb csomagolási sérülések miatt a Megrendelő nem utasíthatja vissza az árut. A Szolgáltató és partnercégei nem vállalnak semmilyen felelősséget az ezen felüli esetleges következményekért, melyek a szolgáltatás igénybevételével, azt követően vagy avval párhuzamosan léptek fel.
   A szállítás során megsérült árut, az eredeti csomagolás és a mellékelt számla megléte esetén, Szolgáltató díjmentesen kicseréli.

   17/1999. (II. 5.) a távollevők között kötött szerződésekről szóló Kormányrendelet értelmében, a távollévők között kötött szerződés alapján a fogyasztó (vállalatok, cégek nem fogyasztónak számítanak), házhozszállítás esetén, az átvétel napjától 8 munkanapig gyakorolhatja a szerződéstől való elállás jogát. Ezt kizárólag előzetes írásbeli jelzés alapján tudjuk figyelembe venni, amelyet a H&J Jankovich és Tsa Kkt. 1012 Budapest, Mátray u. 9. vagy az info@bringabag.hu címre szükséges küldeni.

   A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget (a szállítási költség ennek nem része) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

   A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli.

   A terméket eredeti, sértetlen állapotában szükséges a számlával együtt – 8 munkanapon belül – visszaküldeni a számlán szereplő elérhetőségre.

   A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Nem rendeltetésszerű használat, mely esetben az áru újbóli értékesítésre nem kerülhet.

   Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például az egyedi tervezés, vagy termék, logo, stb.).

 5. Az oldal üzemeltetője
  Herbai Mária
  +36-70-281-97-67
 6. A BringaBag táskák gyártója és forgalmazója
  H&J Jankovich és Tsa Kkt
  1012 Budapest Mátray u. 9.
  Adószám: 28226011-241