Bring A Bag – Biciklistáskák, kerékpáros kiegészítők - Divatos, menő és dizájnos táskák, kiegészítők minden biciklire!

Divatos, menő és dizájnos táskák, kiegészítők minden biciklire!
Bring A Bag – Biciklistáskák, kerékpáros kiegészítők

Referencia

A 2010-ben önállósuló djuice részére készítettünk egyedi tervezésű, limitált szériás laptop táskákat. A táskák megvásárolhatók minden djuice caféban.

————

A Magyar Kerékpárosklub új arculatához illő bringatáskák készültek a BringaBag műhelyben. A táskákat a régi molinókból varrtuk, az előlapot pedig már az új logó díszíti. László János MK elnök büszkén vállalata a modellkedést az új táskával a 2010. tavaszi CM afterparty divatbemutatóján.

Fotó: Krasznai Zoltán – cyclechic

————

Immár két alkalommal – 2009-ben és 2008-ban – ért bennünket az a megtiszteltetés, hogy a Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társaságának dolgozhattunk. A MATT által szervezett pályázat, kiállítás és szakmai nap nyertes pályázóinak, a megelőző év molinójából, készítettünk oldaltáskákat.

————

2008. tavasza óta rendszeres támogatói vagyunk a Bringázz a munkába! kampánynak. A kiírt “távot” teljesítőknek kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk valamint különböző kategóriáknak tárgynyereményt ajánlunk fel. Büszkék vagyunk arra, hogy az akció támogatói és partnerei lehetünk!

————

Bennünket kért meg a Tisza Balneum Thermal Hotel, hogy a szálloda 19 db kerékpárjára készítsünk biciklistáskákat. Minél egyszerűbb táskákat terveztünk számukra, olyanokat, amin az egyetlen díszítés a szálloda gyönyörű tavirózsa logója lett. A BringaBag biciklitáskák zöld, narancs, citrom, piros, ciklámen és fekete színekben készültek el, a szegőpántokat az alapanyag saját színéből választottuk.

Köszönjük a megrendelést!