Bring A Bag – Biciklistáskák, kerékpáros kiegészítők - Divatos, menő és dizájnos táskák, kiegészítők minden biciklire!

Divatos, menő és dizájnos táskák, kiegészítők minden biciklire!
Bring A Bag – Biciklistáskák, kerékpáros kiegészítők

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Milyen anyagból készülnek a biciklis táskák?
  A bring a bag biciklitáskák a legjobb minőségű műanyag ponyvából készülnek. Ezek az anyagok PVC-vel bevont textilek, amit a teherautók ponyvájához is használnak, így nagyon strapabíróak.
 • Vízállóak a biciklistáskák?
  Igen, a bring a bag biciklistáskák a PVC bevonatnak köszönhetően vízállóak.
 • Mekkora a biciklitáskák mérete?
  A bring a bag biciklistáskák mérete oldalanként a következő: magasság 34 cm, szélesség 34 cm, vastagság 13 cm.
  A biciklitáskák űrmértéke 2 x 15 l.
 • Elfér a bringa táskákban egy laptop?
  Biciklitáskáink mérete a következő: magasság 34 cm, szélesség 34 cm, vastagság 13 cm. Ha a laptopod 34 x 34 x 13 cm-nél kisebb, akkor igen.
 • Hogyan tudom a kerékpárra erősíteni a biciklis táskák?
  A bring a bag biciklistáskák használatához mindenekelőtt hátsó csomagtartóra van szükséged. Hogy a csomagtartóhoz tudd rögzíteni, a bring a bag biciklitáskák hátulján tépőzárakat találsz. Kettőt varrunk a biciklistáskák csomagtartóra eső részére, és egyet-egyet a táskák hátuljára. Ezekkel a csomagtartóhoz valamint a csomagtartó villájához tudod erősíteni a biciklitáskát.
 • Mit tehetek, ha magammal szeretném vinni a bringatáskát?
  Ha szeretnéd a biciklidről mindig levenni a biciklistáskádat, természetesen van rá lehetőség, hogy átalakítsuk neked. Ilyen esetben a táska csomagtartóra eső felének két szélére egy-egy fém lukat (ringli) ütünk. Készítünk továbbá a táskádhoz színben passzoló vállpántot, amit fém karabinerekkel tudsz a lukakba illeszteni.
 • Van már BringaBag biciklistáskám, de nem levehető. Át lehet alakítani utólag?
  Igen, a bring a bag biciklistáskákat bármikor átalakítjuk neked. Kérünk, küldj e-mailt az info@bringabag.hu e-mail címre a telefonszámoddal és mindent leegyeztetünk. Az átalakítás ára 1.000,- Ft.
 • Egyedi csomagtartóra szerelhető biciklistáskát rendelhetek?
  Igen, ha olyan bring a bag biciklistáskát szeretnél, amit nem látsz viszont az utcán, keress minket és mi valóra váltjuk elképzelésedet. Várjuk megkeresésed az info@bringabag.hu e-mail címre.
 • Milyen mintát kérhetek az egyedi bringatáskára?
  Az egyedi bring a bag biciklis táskára kerülhet általad készített fotó, grafika vagy akár olyan minta, amit mi varrunk fel az előlapra.
  Fontos: a képek, grafikák stb. szerzői jogvédelmével kapcsolatos kérdések tisztázása a megrendelő feladata. Ilyen kérdésekből eredő problémákért felelősséget nem vállalunk.
 • Egyedi mintát szeretnék a biciklis táskára, milyen formátumban és méretben kell küldenem?
  Amennyiben fotót vagy grafikát szeretnél nyomtatni az egyedi bring a bag biciklistáska előlapjára a következő méretben várjuk a képeket: 34 x 40 cm, 300 dpi, jpg formátum.
 • Az egyedi biciklitáskák kivitelezése mennyi ideig tart?
  Az egyedi bring a bag biciklistáska kivitelezése, miután minden szükséges részletet leegyeztettünk és megkaptuk a mintát, kb. 2 hét. A kivitelezés várható dátumáról a megrendelőt e-mailben tájékoztatjuk.
 • Mennyibe kerülnek az egyedi biciklistáskák?
  Az egyedi bring a bag biciklistáskák ára mintától függően 15.000,- – 18.000,- Ft között van.
 • Milyen anyagból készülnek a nyeregvédők?
  A bring a bag nyeregvédők vízlepergető anyaggal bevont pamutvászonból készülnek.
 • Vízállóak a nyeregvédők?
  Igen, a bring a bag nyeregvédők a vízlepergető bevonatnak köszönhetően vízállóak.
 • Mekkora nyeregre jók a védők?
  A bring a bag nyeregvédők a legnagyobb méretű női nyergekre készülnek, így a behúzható zsinórnak köszönhetően a keskenyebb férfi nyergekre is jók.
 • Hogyan tudom megkapni a megrendelt Bringabag terméket?
  A bring a bag termékeket Budapesten személyesen tudjuk átadni. Vidékre előre utalást követően postázzuk vagy  postai utánvéttel tudjuk küldeni. Az átvétellel, szállítással kapcsolatos kérdéseket a megrendelés során e-mailben egyeztetjük.