Bring A Bag – Biciklistáskák, kerékpáros kiegészítők - Divatos, menő és dizájnos táskák, kiegészítők minden biciklire!

Divatos, menő és dizájnos táskák, kiegészítők minden biciklire!
Bring A Bag – Biciklistáskák, kerékpáros kiegészítők

A biciklistáskákról

Ha kiválasztottad, melyik BringaBag biciklitáskát szeretnéd megvásárolni, kérünk, látogasd meg a Megrendelés oldalt. A vásárlási, szerződési feltételeket pedig itt találod.

PONYVA

Kétfajta anyagból dolgozunk. Egyrészt a legjobb minőségű műanyag ponyvával (PVC-vel bevont textil), ezt használják a teherautók ponyvájához is, így nagyon strapabíróak.

BICIKLITÁSKÁK ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGBÓL

Készítünk továbbá táskákat reklámmolinóból. Feldolgozásukkal mi is „környezetvédünk”. Az anyag és a táska tulajdonságai megegyeznek a ponyvából készült táskáéval így a molinó bringatáskák is nagyon strapabíróak. Amiben viszont különböznek: mind egyedi, nincs belőlük két egyforma.

Készüljön ponyvából vagy molinóból, a műanyag bevonatnak köszönhetően a BrinaBag biciklitáskák vízállóak és könnyen tisztíthatóak.

A biciklitáskák hátuljára tépőzárakat varrunk, így biztonságosan használhatók: nem lötyög a csomagtartón és a bringádon is hagyhatod. Mi is ezt tesszük!

EGYEDI BICIKLITÁSKÁK

Várjuk megrendelésedet egyedi táskákra is. Ha olyan BringaBag biciklitáskát szeretnél, ami biztos „nem jön szembe veled az utcán”, írj nekünk és mi megvalósítjuk elképzelésedet. Az alapanyag és szegőpánt színét, a táska mintáját személyesen tudjuk egyeztetni. Majd tervezünk, szabunk, varrunk és tiéd álmaid BringaBag bicilitáskája.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy ebben az esetben hosszabb szállítási idővel kell számolnod. A szállítás pontos idejéről az egyeztetések során írásban tájékoztatunk. Ugyanez vonatkozik a táska árára is, ami a mintától függően eltérhet a honlapon feltüntetettől.

A honlapon látható biciklistáskát, ha nem levehető, kérheted, hogy az legyen. Ezt a megrendelésben, kérjük, jelezd, és a táskát átalakítjuk, valamint készítünk hozzá pántot. Az átalakítás felára 1.000,- Ft.